עוגיות קינמון

אם אתם אוהבים קינמון (כמוני 😊)
אתם הולכים לעוף על העוגיות האלה!

זה העוגיות הכי קינמוניות שיש!

עוגיות פריכות וכהות מרוב קינמון…

בעיניי הן מושלמות לחורף! כמובן שלא רק…

אל תתעלפו מכמות הקינמון שיש בעוגיות-
זה הכמות!!

זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותם אצל חברה שלי שלומציון…

 ישר הן משכו את תשומת ליבי ונראו לי מעניינות 😜

ברור שביקשתי מתכון (אלא מה… חחח) ומתברר שזה המתכון
של סבתא שלה,

סבתא רחל. אז תודה סבתא רחל, אולי יש לך עוד מתכונים מעניינים??? 😄

 

רכיבים: (תבנית תנור)

• 2 כוסות קמח

• 2/3 כוס סוכר

• 3/4 כוס שמן

• 4 כפות שטוחות קינמון (זה לא טעות, זה הכמות!)

• 1 ביצה + חלמון

• אגוזים קצוצים שאוהבים+ חלבון. (פה בתמונה הכנתי עם פקאן)

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הביצים, סוכר והשמן.
מוסיפים את הקמח והקינמון ומערבבים לאיחוד.

2. מרדדים דק על נייר אפייה, (הכי נוח לשים נייר אפיה נוסך מעל)

מורחים מעל את החלבון – לא הכל! רק שכבה דקה.  

ומפזרים את האגוזים הקיצוצים. מהדקים אותם קלות.

3. אופים ב200 מעלות 20 דקות. מוציאים
וחותכים מיד למלבנים דקים.

העוגיות מתקשות לאחר הקירור.

שומרים בקופסא אטומה💛

 

מושלמות!!

 

תתכוננו להתאהב…

6 תגובות

  1. נחמה מרסל הגב

    נעמי יקרה
    איזה כיף לקבל כל פעם תמתכונים המדהימים שלך!!!
    תמשיכי לשמח אותנו!!

  2. ברכה הגב

    מה המטרה של החלבון מלמעלה? אפשר לוותר?

  3. יסכה גבריאלי הגב

    מתכון פצצה!! נטרף וחוסל במהירות. נוסף לרשימת מתכוני החיתוכיות המהירים והמוצלחים שלנו.
    תודה!

השארת תגובה

דובשניות של ילדות

ראש השנה כבר עבר אבל הילדים שלי כל כך התלהבו מהדובשניות שהחלטתי להכין אותן שוב, הפעם ממתכון אחר שיש לי אותו כבר יותר מ20 שנה…

קרא עוד >>

בריוש של חג

כמעט כל שנה אני מכינה לחג את הבריוש הזה שהוא פינוק אמיתי למביני עניין… בריוש צרפתי אמיתי, גדוש חמאה בציפוי מרהיב של פרוסות שקדים זהובים

קרא עוד >>