שוקולד ביתי נמס בפה

האמת שהתלבטתי איך לקרוא לשוקולד הזה…

בהתחלה רשמתי "שוקולד טבעוני" אבל חששתי שמי שלא בקטע הטבעוני קצת ייפחד… חחח

וחבל כי זה באמת מתכון מעולה לכולם, וחבל לפספס אותו רק בגלל מיתוג לא נכון 😊

בכל מקרה, השוקולד הזה באמת מעולה ומהווה תחליף נפלא למי שרוצה משהו יותר בריא מהשוקולד הקנוי. הוא ללא סוכר וחלב, וממוצרים פשוטים שיש בכל בית.

תראו איזה יפה הם יוצאים 🙂

המרקם שלו נמס בפה ואוהבים אותו גדולים וקטנים 😊

הוא פתרון מעולה להכנה בימי הקיץ החמים כשהדבר האחרון שאתם רוצים לעשות זה להדליק תנור… פשוט מערבבים את המצרכים, ממלאים תבניות פרלינים ומקפיאים. 

מצרכים: (ל-35 שוקולדים, צריך 3 תבניות פרלינים) 

חצי כוס שמן קוקוס במצב רך-נוזלי

חצי כוס סילאן טבעי

2 כפות גדושות קקאו

כפית תמצית וניל

קורט מלח

אפשר להוסיף: 2 כפות טחינה גולמית/ חמאת בוטנים טבעית (מרגישים ממש בעדינות את הטעם…)

                     אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל החומרים לקבלת תערובת אחידה.

ממלאים את תבניות הפרלינים בעזרת 2 כפיות,.

לאחר שהתבנית מלאה מנערים אותה בעדינות להוצאת בועות אוויר.

מעבירים להקפאה.

שומרים במקפיא עד להגשה.

אפשר להגיש ישר מהמקפיא או להוציא כ-10 דקות לפני ההגשה אז השוקולדים מתרככים ויש להם יותר מרקם של טראפלס… 

להתענג על כל ביס בלי יסורי מצפון 🙂

(אפשר לפזר מעט קקאו מעל בעזרת מסננת קטנה אבל ממש לא חובה) 

לבריאות!

קיץ מרענן 😊

אודות נעמי מלאכי

איזה כיף שאתם פה :)
אני נעמי, צלמת, אופה ומבשלת.
משתפת אותכם פה במתכונים קלים וביתיים והמלצות למסעדות טובות