כבר שנים שאנחנו לא קונים את העוגיות התעשיתיות של פסח,
כמות הסוכר שבהן עושות אותן לא ראויות למאכל…
במקומם אני שמחה להכין לנו עוגיות נהדרות
שאני יודעת בדיוק מה נכנס בהן…
רק דברים טובים!
העוגיות האלה ללא גלוטן לכן הן גם טובות
כל השנה לנמנעים מגלוטן.
מתקבלות עוגיות עדינות וטעימות שנמסות בפה…. טעים!
תודה לאחותי מרים על המתכון 🎀
עוגיות שוקולד ואגוזים ללא גלוטן
מצרכים: (55 עוגיות בינוניות)
• כוס סוכר
• 2 ביצים
• 1.5 כוס שמן
• כפית תמצית וניל
• 2 כוסות אגוזים טחונים דק (איזה שאוהבים)
• 4 כוסות קמח תפוח אדמה
(אפשר גם לעשות 3 כוסות אגוזים+ 3 כוסות קמח תפוח אדמה)
• שוקולד צ'יפס בכמות שאוהבים –
(אני אוהבת לטחון 2 חפיסות שוקלד מריר במעבד מזון,
ככה יוצאים פירורים עדינים של שוקולד)
אופן ההכנה:
- מערבבים את הסוכר, הביצים, השמן והתמצית וניל לאיחוד.
- מוסיפים את האגוזים, הקמח תפו"א והשוקולד.
3. מערבבים הכל לעיסה אחידה, יוצרים כדורים
ואופים 15-20 דקות ב180 מעלות עד שהן מזהיבות מעט.
מצננים ושומרים בקופסא אטומה.
למראה אלגנטי וחגיגי מפזרים מלמעלה אבקת סוכר ✨
חג שמח שיהיה!
אני תמיד שמחה לשמוע מכם כאן בתגובות! מוזמנים 😍
לעוד מתכוני פסח טעימים –
קניידלעך אוורירים מעולים של אמא שלי!
ופנקייקים כשרים לפסח מפנקים
2 תגובות
הופה! יש איזה כיף! באמת מעולות. תמיד מצטיידת בהר של אגוזים טחונים בשבילהן
באמת מתכון מושלם! תודה!!