
מכירות את השלב הזה שהבננות כבר טיפה בשלות מידי וכבר לא כזה עושה חשק לאכול אותן?
אז בדיוק בשביל בננות כאלה יש המאפינס האלה. (או פשוט שייק טעים )
האמת שאפשר להכין אותם גם בתור עוגה אבל אני אוהבת את המנה האישית שהמאפינס עושה,
והם גם יותר נוחים להקפאה. פשוט מקפיאים בקופסא ומוציאים כל פעם כמה שרוצים להפשרה.
זה ממש פינוק כיפי לילדים להתחיל איתו את הבוקר או סתם פינוק באמצע החיים.
הם יוצאים רכים וטעימים! (אל תשאלו כמה זללתי במשך הצילומים )
מצרכים: כ-20 מאפינס
3 ביצים
כוס סוכר (חום או לבן)
חצי כוס שמן
1/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח (אני מכינה מכוסמין 70% יוצא מעולה)
2 כפיות א. אפיה
כפית קינמון
2-3 בננות בשלות
כוס שוקולד צ'יפס חום/ לבן או שניהם יחד (אפשר גם יותר, אם אוהבים יותר שוקולדי)

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים בקערה את הסוכר, השמן, המים, התמצית וניל והביצים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, האבקת אפיה והקינמון ומערבבים רק עד שאין גושים.
מועכים את הבננות עם מזלג בצלחת נפרדת לעיסה אחידה ומוסיפים לבלילה.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד.
מרפדים תבנית מאפינס במנג'טים וממלאים לא עד הסוף. בערך 3/4 גובה.
אופים כ-20 דקות עד שהמאפינס מזהיבים ויש ריח טוב
מקררים ושומרים בקופסא אטומה. ליותר מיומיים מומלץ להקפיא.
♥ למאפינס מושחתים ממש, קוצצים חבילת שוקולד חלב ומוסיפים במקום השוקולד צ'יפס.
רק קחו בחשבון שאז הם יהיו חלביים וגם יותר מתוקים
