טוני אייס/ נתניה

גלידה היא אחת החולשות הגדולות שלי…

לא משנה, חורף/קיץ 😜

העיקר שתהיה איכותית!

לכן כל פעם שאני בנתניה אני מגיע גם לכאן 🙂

יש משהו מאוד כיף בללכת לגלידריה- העמידה מול הגלידות וההתלבטות איזה טעם לקחת…

לכמה רגעים אני חוזרת להיות ילדה נטולת דאגות שההתלבטות הכי קשה כרגע היא-

מה יותר טעים, גלידת קרמל או אולי טירמיסו???😄

כי מי שטעם גלידה אמיתית לא יישכח את טעמה במהרה…

טוני היא גלידריית בוטיק שקיימת כבר 23 שנה.

 

משנת 1997!

הקימו אותה ומפעילים אותה עד היום דנה ואלברטו. דנה היא ישראלית במקור ואלברטו איטלקי,

ככה שאפשר להיות בטוחים שהגלידה כאן עשויה כמו שצריך.

 

דנה 🤗 מדברת עברית, איטלקית, צרפתית ואנגלית!

הגלידה פה מיוצרת מא' ועד ת' (בניגוד לשאר הגלידריות שמקבלות בסיסים מוכנים מהמפעל)

המקום מעוצב מאוד יפה, הכל מוקפד ואסתטי ומרגישים שהמקום מושקע וברמה.

ויש הרבה מקומות ישיבה מוצלים בחוץ. (יש גם בפנים 2 שולחנות בחנות הממוזגת)

חוץ מגלידה יש פה גם קפה מעולה, אחד הטעימים שטעמתי!

ויש גם יוגורט עם תוספות וופל בלגי, אבל כל אלה שוליים לעומת הגלידה הנפלאה שיש כאן.

בקיץ יש כאן קרוב ל… 50  טעמים!!!

דנה מספרת שכל הגלידות טריות – טריות, הכל נעשה טרי ומיד יוצא למכירה, אין הקפאות חוזרות וכדומה. לכן יש פה טעמים שתמצאו רק בקיץ, שאז זה כמובן שיא העונה.

רק לשמע הטעמים האלו אני חייבת לחזור שוב כי הם עוד לא היו כשהייתי-

גלידת מקדמיה עם קרמל מלוח, גלידת פחזניות (מעניין!)

גלידת טופיפי, טריפל שוקולד וגלידת ליקריץ!

אני לא יודעת עם יש עוד גלידריה בארץ שמייצרת כזה טעם מיוחד.

מה שעוד כיף במקום הזה שהכל כאן חלב ישראל,

כאן תוכלו לאכול טעמים שהיו בשבילכם עד עכשו  מחוץ לתחום,

כמו גלידת נוטלה, פררו רושה, קינדר, מרס! ועוד.

יש פה מגוון טעמים שהבחירה באמת קשה!

טעמתי כמעט מכל הגלידות (אל תדאגו, בכפיות קטנות 😊)

ובסוף כמו תמיד אני צריכה להחליט, מי יינצח בקרב-

הטעמים החלביים, העשירים והשוקולדיים יותר (שהולך טוב ביחד עם קפה- שילוב מנצח)

או הטעמים הפירותיים, הקלילים והמרעננים???

בסוף הלכתי על החלביים (אולי בגלל הקפה שהזמנתי ליד? ..)

ובחרתי ב-4 טעמים- טירמיסו, פיסטוק, אגוזי לוז ומנטה שוקולד.

מקבלים עם הגלידה גביע קטנטן חמוד ממש.

הפיסטוק מעולה ומומלץ ממש- הגלידה לא מתוקה מידי,

בצבע ירוק יפייפה מה שמעיד על שימוש בפיסטוק אמיתי ומרקמה רך ועשיר.

המנטה שוקולד נותן עקיצה נעימה של חריפות לכל המתוק הזה והוא בהחלט טעם מיוחד שכדאי לטעום!

יש פה גם גלידות ללא סוכר, שלא מרגישים שום טעם לוואי והם תחליף נפלא למי שנמנע מסוכר.

בגזרת הפרווה יש רק 6 טעמים- לימון, לימונצ'לו, תות, פסיפלורה, מנגו ושוקולד מריר.

אני התאהבתי בלימון שהיה פשוט מושלם! וגם השוקולד מריר היה נהדר ממש.

התרשמתי מרמת ההקפדה של ההפרדה בין הגלידות פרווה לכל שאר הגלידות-

ממש נפרד לגמרי ואין שום חשש שחלילה נפלה גלידה חלבית לפרווה…

שיטת התמחור פה שונה מכל המקומות האחרים ומעט מבלבלת…

המחיר פה נקבע לפי כמות הגלידה, ולא לפי מספר טעמים.

מה שאומר שאפר לקחת כמה טעמים גם בגביע הכי קטן…  הגדלים הם S,M,L.

 S- 16  ₪, M- 18 ₪, L-22 ₪. כמות הגלידה שמקבלים מעט קטנה לטעמי יחסית למחיר,

אך אני מוכנה לשלם מעט יותר ולהנות מגלידה טובה.

טוני הוא ממש מפעל קטן לגלידה ומרגישים את זה באיכות ובטעם.

תשמחו לשמוע שיש פה גם גביעי גלידה ללא גלוטן, כך שכולם יכולים להנות 😊

ויש גם קינוחי גלידה קטנים ומטריפים מכל מיני סוגים שהם גם מכינים כאן, כמובן.

ולסיום, לא הצלחתי להתאפק וסיימתי עם עוד סבב גלידה 🙈🙊

הפעם בגזרה הפירותית- לימון, פסיפלורה, פירות יער ווניל איטלקי. מושלם💕

תבואו גם. הנאה מובטחת 🙂

מכירים עוד מקומות עם  גלידה טובה?? אשמח שתשתפו אותי בתגובות 🍧

 

כתובת: הרצל 5, נתניה

שעות פתיחה: א-ה 8:30-23:00 (בחודשי הקיץ עד 00:30!) יום ו- 8:30 עד שעתיים לפני כניסת שבת, מוצ"ש – 45 דק' מצאת השבת.

כשרות: חלבי רבנות נתניה- הכל חלב ישראל.

  • התפרסם לראשונה במגזין "פנימה".

השארת תגובה

עוגיות שוקולד מושלגות קלות להכנה פרווה ללא גלוטן הנסיכה והעדשה בלוג אוכל כשר של נעמי מלאכי

עוגיות שוקולד מושלמות

העוגיות האלה לא רק שוקולדיות בטירוף וטעימות ברמות אחרות (כן, אני לא מגזימה!) הן גם יפות וגם ממש, אבל ממש קלות להכנה! לעומת מתכונים אחרים

קרא עוד >>
עוגיות קינמון עם אגוזים מתכון קל ומהיר הכנה בלוג אוכל כשר הנסיכה והעדשה נעמי מלאכי

עוגיות קינמון

אם אתם אוהבים קינמון (כמוני 😊)אתם הולכים לעוף על העוגיות האלה! זה העוגיות הכי קינמוניות שיש! עוגיות פריכות וכהות מרוב קינמון… בעיניי הן מושלמות לחורף!

קרא עוד >>

אודות נעמי מלאכי

איזה כיף שאתם פה :)
אני נעמי, צלמת, אופה ומבשלת.
משתפת אותכם פה במתכונים קלים וביתיים והמלצות למסעדות טובות